Planerade labradorvalpar

Kommande valpkullar

Vi har parat 3 tikar och väntar en kull bruna, en kull bruna och svarta och en kull gula och svarta. Dessa kular blir leveransklara i början av juni.

Vi kommer dessutom att para ytterligare tikar löpande. Välkomna att ringa för mer information om de olika kullarna och för att boka ett besök hos oss.

Vi avlar på friska sunda och välmeriterade labradorer. Förutom de krav på höft och armbågsröntgen som SKK kräver utför vi en rad andra undersökningar som ögonlysning och DNA tester för olika ärftliga sjukdomar för att våra valpar skall bli så friska som möjligt.

Om ni är intresseradade av att eventuellt köpa labradorvalp av oss, ring Susanne 0722396944 för att boka in ett besök. Vid ett besök får ni möjlighet att träffa våra vuxna hundar och eventuella  valpar, tillsammans diskuterar vi fram ur vilken kull det skulle passa just er familj bästa att köpa valp. 

När man köper valp av oss får ni en ca 1,5-2h föreläsning/utbildning på teams med tips och råd om hur man på bästa sätt sköter sin labrador för att hålla den så frisk som möjligt. När du hämtar din valp får du med ett startpaket med allt som valpen behöver den första tiden. Vi har life time support när du köper en valp från oss och våra valpköpare är välkomna med frågor stora som små!

Naturligtvis är valpen registrerad i SKK, vaccinerad, chippad, besiktad och försäkrad vid leverans.

labrador kennel uppsala. hungry hearts labradorer.