Planerade labradorvalpar

Kommande valpkullar

Hos oss kommer det finnas labradorvalpar av samtliga färger under hela året 2024.

Just nu i sommar är det först och främst aktuellt med valparna efter tre olika tikar hos oss som blir klara för leverans i början av juni. Vi har en kull bruna valpar, en kull bruna och svarta samt en kull gula och svarta.

Utöver det så planerar vi parning av ytterligare tikar löpande. Välkomna att ringa för mer information om de olika valpkullarna och för att boka ett besök hos oss!

Vi avlar på friska sunda och välmeriterade labradorer. Förutom de krav på höft och armbågsröntgen som SKK kräver utför vi en rad andra undersökningar som ögonlysning och DNA tester för olika ärftliga sjukdomar för att våra valpar skall bli så friska som möjligt.

Om ni är intresseradade av att eventuellt köpa labradorvalp av oss, ring Susanne 0722396944 för att boka in ett besök. Vid ett besök får ni möjlighet att träffa våra vuxna hundar och eventuella  valpar, tillsammans diskuterar vi fram ur vilken kull det skulle passa just er familj bästa att köpa valp. 

När man köper valp av oss får ni en ca 1,5-2h föreläsning/utbildning på teams med tips och råd om hur man på bästa sätt sköter sin labrador för att hålla den så frisk som möjligt. När du hämtar din valp får du med ett startpaket med allt som valpen behöver den första tiden. Vi har life time support när du köper en valp från oss och våra valpköpare är välkomna med frågor stora som små!

Naturligtvis är valpen registrerad i SKK, vaccinerad, chippad, besiktad och försäkrad vid leverans.

labrador kennel uppsala. hungry hearts labradorer.